Service


Wij leveren onze producten ook in België.
Indien u een product zoekt welke wij niet in ons assortiment hebben laat het ons dan weten. Wij zullen trachten om het betreffende product tegen een aantrekkelijke prijs voor u in te kopen zodat wij het product aan u kunnen aanbieden. Neem gerust contact op met ons voor verdere informatie.

Service

Thuiszorgwinkel.nl is een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk Hiermee voldoen wij aan de Keurmerk code.

Thuiszorgwinkel.nl hanteert de regels ten aanzien van de wettelijke garantie. Een product moet doen wat u redelijkerwijs mag verwachten, zo staat dat in de wet. Een product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Blijkt het product niet aan de verwachtingen te voldoen, dan zijn wij wettelijk verplicht dit kosteloos te herstellen of een vervangend product te leveren. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Voor meer informatie zie ook de volgende items:

Garantie

Ruilen en retourneren

Verzenden en bezorgen

Veelgestelde vragen

Zorg & gezondheid

Deze categorie vertoont alles wat te maken heeft met uw gezondheid en de zorg die nodig is zoals bijvoorbeeld hulpmiddelen, verzorgingsproducten, incontinentie materiaal, medische producten en meet apparatuur.

Mobiliteit

In deze categorie vindt u alles op het gebied van mobiliteit zoals een rollator, rolstoelen scootmobielen, looprekken etc.

Zwangerschap & kind

In deze categorie vindt u alles wat te maken heeft met zwangerschap en kind. Denk hierbij aan borstkolven, zwangerschapsband, zuigflessen, koeltas, plaswekker, beschermhoezen.

Zelfstandig wonen

In deze categorie vindt u producten op het gebied van zelfstandig wonen. Bijvoorbeeld producten voor in de slaapkamer, toilet en doucheruimte en woonkamer. Tevens treft u in deze categorie producten die helpen bij fit worden en communicatie.

Fitheid & herstel

In deze categorie vindt u producten welke u kunnen helpen met uw fitheid en herstel.

Cadeaus

Leuke cadeaus voor de trotse ouders en natuurlijk opa’s en oma’s zoals kraamcadeaus en leuke trendy producten.

Registreren

Hier kunt u een account aanmaken. Vul uw gegevens hieronder in.


Persoonlijke gegevens


Persoonlijke gegevens

thuiszorgwinkel.nl

WACHTWOORD VERGETEN ?

Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met de link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
thuiszorgwinkel.nl