Over ons

logo THUISZORGWINKEL.NL

Over ons

Thuiszorgwinkel.nl al meer dan 20 jaar uw betrouwbare partner.

Onze missie is

Dat u zolang mogelijk plezierig thuis kunt leven en u te voorzien van alle nodige hulpmiddelen zodat dit mogelijk wordt. Wij dragen graag bij aan een optimale en kwalitatief hoogwaardige invulling van uw leven. Met onze passie zijn wij in 1998 met onze website gestart om alle hulpmiddelen snel en eenvoudig bij u thuis bezorgd te krijgen. Wij richten ons op jonge gezinnen en senioren.

Artikelen voor kinderen bij THUISZORGWINKEL.NL

Waarom Thuiszorgwinkel.nl?

Thuiszorgwinkel.nl is al meer dan 20 jaar actief in het thuiszorg segment. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adequaat helpen op het gebied van allerlei hulpmiddelen. Hulpmiddelen om uw leven thuis te vereenvoudigen en daardoor hopelijk ook plezieriger te maken. De thuiszorgwinkel.nl biedt ook hulpmiddelen voor (aanstaande) moeders tijdens de zwangerschap en het opgroeien van de kinderen. Voor leuke kraamcadeaus, fit- en gezondheidsproducten en fraaie gadgets kunt u ook bij ons terecht. Oud worden is prachtig, oud voelen helpen wij te voorkomen.

Thuiszorgwinkel.nl is een gecertificeerd lid van het keurmerk Webshop Keurmerk. Hiermee voldoen wij aan de Keurmerk code.

Betrouwbaar advies

Als u plots thuiszorg hulpmiddelen nodig hebt dan is het natuurlijk belangrijk dat u kunt rekenen op een organisatie die u helpt met het geven van het juiste advies over de producten die u op dat moment nodig hebt.

Wellicht zit u met vragen over welk product voor u belangrijk is of moet u het product nu kopen of huren. Met deze vragen kunt altijd terecht bij Thuiszorgwinkel.nl.. Voor veel klanten is het prettig om even snel en simpel contact op te nemen met Thuiszorgwinkel.nl , voordat u een product gaat aanschaffen. Zo bespaart u wellicht geld en krijgt u de juiste informatie.

Ons team is zeer enthousiast en onze mensen hebben een passie voor de zorg. Wij helpen graag iedereen die zorg nodig heeft.

Tevens hebben wij oog voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Ook hier staan wij de klanten met gedegen advies bij.

Braces en bandages THUISZORGWINKEL.NL

Goedkoop maar degelijk

Door slim onze producten in te kopen kunnen wij u onze producten leveren tegen lage prijzen. Wij kopen onze producten in bij gerenommeerde en betrouwbare partijen. Dit betekent dat onze producten voldoen aan kwaliteit, garantie, lange levensduur en veiligheid.

Vergoedingen

Voor aanschaf van thuiszorgproducten adviseren wij u eerst om contact op te nemen met uw gemeente inzake de regelgeving omtrent vergoedingen / bijdragen. Daarnaast raden wij u aan om ook uw zorgverzekering te raadplegen met betrekking tot de vergoedingen. Indien gewenst kunt u daarna via onze webshop uw product aanschaffen.

Mocht u meer informatie nodig hebben over Thuiszorgwinkel.nl dan kunt u uiteraard contact opnemen met mij of mijn collega’s via telefoon 073-5220518 of via email info@thuiszorgwinkel.nl.

Hartelijk dank voor uw interesse in Thuiszorgwinkel.nl.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Bastiani

Directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registreren

Hier kunt u een account aanmaken. Vul uw gegevens hieronder in.


Persoonlijke gegevens


Persoonlijke gegevens

thuiszorgwinkel.nl

WACHTWOORD VERGETEN ?

Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met de link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
thuiszorgwinkel.nl